ABC Samenkomsten

Samenkomsten

Elke zondagochtend komen we samen om 11.00 uur aan de Almereweg 36 in Medemblik. In onze samenkomsten staan Aanbidding, de Bijbel en Christus centraal.

Tijdens de samenkomst is er een preek nav een bijbelgedeelte, muziek en zang, gebed en soms een getuigenis.

Voor kinderen is er een eigen programma. Na de samenkomst (van ongeveer 70 minuten) is er volop gelegenheid om na te praten, te bidden, gezellig samen te zijn, enz. Er is gratis koffie, thee, limonade, broodjes en iets lekkers.

Iedereen is van harte welkom in onze samenkomsten.

 

KOM ZOALS JE BENT!

De crèche is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In de crèche staat een box, commode en volop speelgoed. Hier kan uw kind heerlijk spelen, terwijl u de samenkomst bezoekt. Vanuit ABC verzorgen wij dat er altijd 1 leid(st)er in de crèche zit om op de kinderen te passen. U als ouder kunt ook in deze ruimte plaatsnemen, vanuit de crèche kunt u de samenkomst volgen. Na de samenkomst is het fijn als u de leid(st)er helpt om de ruimte even op te ruimen.

In de loop van de samenkomsten gaan de kinderen van 4 tot en met 11 jaar naar de kidsclub, waar ze aan de hand van het programma Timotheüs op hun eigen manier bijbels onderwijs ontvangen. De ABC kidsclub sponsort een kind in Ethiopië. Hiervoor ondernemen zij zelf actie om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen de kidsclub heeft een eigen collecte tbv het sponsorkind.

 Timoteus

Tijdens de samenkomst speelt er een opwekkingsband, er zijn twee teams die om de week spelen. Voornamelijk wordt er tijdens de samenkomsten Opwekking gezongen, maar ook worden er liederen van bijvoorbeeld Joh. de Heer gezongen. De meeste nummers worden in het Nederlands gezongen, maar soms ook in het Engels. De teams zorgen regelmatig voor vernieuwing en aanvulling van hun repertoire.

Bij de ingang van ABC Samenkomsten liggen welkomstkaartjes. Hierop kunnen bezoekers van onze samenkomsten hun contactgegevens invullen als zij graag met iemand willen praten of op de hoogte willen blijven van ABC activiteiten. Op deze kaartjes kunnen ook reacties gezet worden over onze samenkomsten. Je kunt je reactie ook altijd naar ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder kun je verschillende reacties lezen van bezoekers van onze samenkomsten.

Tijdens onze samenkomsten hebben wij een ringleiding aanstaan waarmee u de samenkomsten in de zaal kunt volgen.
Wil je graag naar een ABC Samenkomst komen, maar heb je geen vervoer of durf je niet zelf de straat op ivm slecht weer of gladheid? Neem dan telefonisch (084 867 1819) contact op met ons, zodat we kunnen kijken of iemand je met de auto kan komen halen.

Hieronder staan de opnames van onze samenkomsten om te downloaden. Via onze agenda is te achterhalen welke spreker er op welke zondag was.